Transparent
Inloggen
Sluiten

Hekken in 2002 weg uit Philips Stadion

2 april 2001 21:11 - PSV Fans United Forum

Verslaggever: RvW

Vanavond is in een vergadering waarbij PSV, PSV Fans United, Supportersvereniging en verantwoordelijken voor de veiligheid aanwezig waren, ingestemd dat in 2002 de hekken zullen verdwijnen uit het Philips Stadion.

De voorwaarden die hier aangesteld worden zijn onder meer dat de trappen in het stadion geel geverfd moeten worden en er niet op gestaan mag worden. Ook dient er een scheiding van de vakken te zijn en elektronische toegang tot het stadion is ook een voorwaarde.

De laatste reden is tevens de oorzaak dat het pas in de zomer van 2002 plaats kan vinden, aangezien de elektronische toegang pas rond april 2002 gerealiseerd kan worden. Mocht tussentijds blijken dat grachten in het stadion toch een mogelijk is dan kan de datum evt. nog vervroegd worden (De kans hierop is echter bijna nihil).

PSV Fans United is verheugd dat dit akkoord bereikt is met de andere partijen en vraagt van haar leden de volledige medewerking om dit alles mogelijk te maken.

(Lid worden van PSV Fans United?)

Meer op PSV Fans United Forum




Tags

hekken elektronische toegang geverfd grachten ingestemd scheiding supportersvereniging vakken verantwoordelijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje