Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: Huub misschien wel te betrokken

22 november 2008 00:12

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad gaat Jan Reker in de op de huidige sportieve malaise en de rol van Huub Stevens daarin. "Huub is misschien wel té betrokken bij de club. Aan de andere kant: Toen Huub werd aangesteld was iedereen blij met hem. De Raad van Commissarissen, de supporters en de pers. Dan moet hij ook de kans krijgen om het elftal te laten functioneren. Als ik alles over mocht doen, zou ik nog steeds voor hem kiezen. Ik vind nog steeds dat Huub een goede trainer voor PSV kan zijn."

Hij zorgt wel voor heel veel onrust. "Daar heb ik ook met hem over gesproken. ‘Huub, PSV is een topclub. Op het moment dat het minder gaat, dan schrijven ze kritisch over ons. Dat hoort er nu eenmaal bij’. [...] Ik wist dat hij als speler explosief kon zijn. Maar ik dacht dat hij er nu mee om kon gaan. Hij heeft zoveel ervaring opgedaan in Duitsland. En in Hamburg was hij ontspannen, in het begin bij ons ook. Maar hij trekt het zich erg aan dat het elftal niet functioneert.”

In de publiciteit verkoopt hij PSV zo nu en dan slecht. Daar lijdt de club onder. "Ook daar heb ik met hem over gesproken. Als het niet gaat, word je aangevallen. Blijf rustig."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

reker duitsland hamburg malaise ontspannen publiciteit stevens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage