Transparent
Inloggen
Sluiten

Brits nieuwste gerucht: ruil RvN/Bergkamp

13 februari 2000 21:50 - Artikel Sporting Live

Verslaggever: RvN

De Britse media volgen elkaar in razendsnel tempo op met geruchten over de toekomst van Ruud van Nistelrooy. Waar de meeste kranten Chelsea tippen, weet Sporting Live bijna zeker dat het Arsenal wordt in een ruil met Bergkamp.

Hoewel Arsenal coach Wenger eerder deze week liet weten niet geinteresseerd te zijn en Van nistelrooy vond tegenvallen tegen Ajax, zou dat slechts een afleidingsmanouvre zijn geweest.

Volgens Sporting Live zou Arsenal een deal hebben bereikt met PSV over een overgang van Van Nistelrooy naar Arsenal. Arsenal zou daarbij 15 miljoen pond betalen (zo'n 50 miljoen gulden) + Dennis Bergkamp, die een waarde van zo'n 5 miljoen pond (ruim 15 miljoen gulden) zou hebben.

De waarheid van al de geruchten zal binnen de komende weken wel blijken. Vooralsnog is alleen een feit dat Van Nistelrooy volgende week rond de tafel gaat zitten met Van Raaij en dan kort daarna een beslissing wil nemen over zijn toekomst.

Meer op Artikel Sporting Live




Tags

arsenal bergkamp nistelrooy ruil brits gulden rvn sporting afleidingsmanouvre chelsea raaij tippen waarheid wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje