Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Kraaij: we zijn sterker dan vorig seizoen

26 november 2008 09:26 - De Volkskrant

Verslaggever: RvN

In De Volkskrant laat technisch manager Adrie van Kraaij weten dat PSV in zijn ogen nu een betere selectie heeft ten opzichte van vorig seizoen. "We hebben een juiste inschatting gemaakt van de kracht van de spelersselectie en ik ben er nog steeds van overtuigd dat we sterker zijn dan vorig seizoen. [...] Erik Pieters heeft het nu even moeilijk, maar die jongen heeft karakter genoeg om terug te komen. Jeremie Bréchet is geblesseerd geweest en verdient een kans. Francisco Rodriguez heeft als international veel moeten reizen en heeft logischerwijs tijd nodig om zijn weg te vinden."

"Wij zijn absoluut ontevreden over de resultaten, maar je moet mensen de kans geven te acclimatiseren. In het verleden is vaak kritiek geweest op ons transferbeleid. De Koreanen Lee en Park zouden niet functioneren. Gomes moest eerst ook uit de wind worden gehouden. En over Alex werd geroepen: wat hebben ze nu toch voor een kolos gehaald? Het staat iedereen natuurlijk vrij ons te be- en veroordelen, maar wees niet te vroeg."

Meer: De Volkskrant

Meer op De Volkskrant




Tags

kraaij volkskrant acclimatiseren adrie brechet francisco gomes inschatting jeremie kolos koreanen lee park pieters rodriguez spelersselectie transferbeleid wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage