Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt tekort tegen Atletico: 2-1

26 november 2008 22:36

Verslaggever: Batsu

In een hele matige wedstrijd in een troosteloos leeg stadion heeft PSV met 2-1 verloren van Atletico Madrid. Op de nederlaag was weinig af te dingen. Koevermans zorgde vlak na rust voor het enige doelpunt van PSV.

PSV speelde een hele matige eerste helft en had daarin weinig in te brengen tegen Atletico Madrid. De thuisclub hoefde niet voluit te gaan en kwam toch op 2-0 voor door slecht verdedigen achterin bij PSV.

Pas na rust ging de matheid over het elftal van PSV een beetje weg. Prompt scoorde het twee minuten na rust via Koevermans de aansluitingstreffer. PSV ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Af en toe was de Spaanse ploeg zeer gevaarlijk via de counter. Zelf probeerde PSV het wel en had het veel balbezit. De ploeg kon echter voorin te weinig afdwingen om de gelijkmaker te forceren.

Lees het liveverslag van proudofpsv nog eens na via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

atletico koevermans madrid counter liveverslag matheid prompt proudofpsv thuisclub troosteloos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage