Transparent
Inloggen
Sluiten

Stevens blijft strijdbaar, kijkt naar langere termijn

28 november 2008 20:05 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Op het eind van de persconferentie werd Stevens fel, toen hij gevraagd werd of hij de laatste tijd wel eens overwogen heeft het bijltje erbij neer te gooien. "De strijd ga ik altijd aan! Ik geloof dat ik ook niet anders kan, zo ben ik. Ik blijf strijden, zoals het in het clublied van PSV staat geschreven."

"Je hebt trainers die aan de korte termijn denken. Maar ik kijk naar de langere termijn. Ik denk altijd in het belang van de club en houd rekening met bijvoorbeeld de financiële situatie van PSV. Als dat ten koste gaat van mijn eigen carrière, dan moet dat maar. Ik ben niet belangrijk, het gaat om PSV. Ik kan me heel goed voorstellen dat het publiek naar de korte termijn kijkt. Vanuit de club ervaar ik nog voldoende steun. Ik heb geen signalen dat de leiding nu naar de korte termijn kijkt."

Meer van Stevens: AD.nl

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

stevens strijdbaar bijltje clublied ervaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis