PSV op de valreep naar gelijkspel: 2-2

29 november 2008 22:37

PSV heeft na vijf uitnederlagen op rij weer eens een punt gepakt. In Heerenveen werd het 2-2. Na 81 minuten stond het nog 2-0 voor de Friezen.

Heerenveen kwam na ruim een kwartier op 1-0 door Beerens. Hij ging neer in het strafschopgebied op zoek naar een strafschop. Hij kon de bal echter alsnog in het doel glijden. PSV kreeg in het vervolg van de eerste helft, die gelijk opging kansen voor Simons en Nijland.

Heerenveen was in de tweede helft sterker. Het was opnieuw Beerens die Heerenveen op 2-0 bracht. na de invalbeurt van Manco gaf de Peruaan de voorzet van waaruit Koevermans de aansluitingstreffer kon binnenkoppen. In de slotfase gaf Lazovic na een mooie aanval een steekpass binnendoor op Nijland. Die stifte de bal mooi over de uitkomende keeper voor de 2-2.

PSV hoopt in de slotminuten zelfs nog op de 2-3, maar zover zou het uiteindelijk net niet komen.

Beleef het duel nog eens via het livetekstverslag van Proudofpsv via de link hieronder naar het scorebord.