Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets lyrisch over Van Nistelrooy

13 februari 2000 22:04

Verslaggever: RvN

Van Nistelrooy lijkt zijn kleine inzinking totaal voorbij en speelde uitstekend tegen zijn oude club Heerenveen. In alle doelpunten had hij een belangrijk aandeel. gerets was lyrisch over zijn vedette en liet weten dat hij hem subliem vond spelen.

Gerets liet weten te hopen dat van Nistelrooy tot het einde van het seizoen zo goed zal blijven spelen als vandaag. In behoud van Van Nistelrooy voor volgend seizoen gelooft Gerets nauwelijks meer. Hij is er echter van overtuigd dat PSV volgend seizoen nog sterker kan worden door de vele miljoen die de spits gata opbrengen handig te investeren in meerdere nieuwe spelers.

Meer op




Tags

gerets nistelrooy gata heerenveen inzinking subliem vedette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte