Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido: 'waarom moet ik Nederlands leren?'

6 december 2008 10:32

Verslaggever: RvN

In NRC Next laat Salcido duidelijk blijken dat zijn onvrede zich toespitst op Huub Stevens. "Ik schaam me voor mijn eigen spel. Er is maar één iemand schuldig aan deze situatie: de trainer. Ik heb echt geprobeerd om me op het veld voor hem af te sluiten. maar dat gaat niet. Als ik zijn hoofd langs de lijn zie, dan blokkeer ik direct."

In diverse interviews in Mexicaanse media sprak Carlos Salcido uitgebreider over zijn onvrede bij PSV. Volgens Salcido komt zijn slechte spel door zijn onvrede en zit hij daardoor niet lekker meer in zijn vel. In El Diario laat hij onder andere weten dat het komt omdat hij steeds op een andere positie moet spelen en geen vertrouwen en vaste plaats meer heeft op zijn favoriete positie centraal in de verdediging.

In ESTO laat hij weten het onbegrijpelijk te vinden dat hij nu opeens gedwongen wordt Nederlands te leren. 'Mijn kinderen en vrouw hebben zich prima aangepast in Nederland. Ik dacht dat ik die moeilijke situatie voorbij was. Maar ik had nooit verwacht om weer in deze situatie terecht te komen door het voetbal. Ik begrijp de Nederlandse voetbaltermen die nodig zijn voor mijn baan. Maar ik begrijp niet waarom ze me naar school sturen en ik dingen moet leren die ik niet nodig heb voor mijn carrière."

Meer op




Tags

salcido onvrede baan blokkeer carlos diario esto kinderen nederland nrc schaam stevens toespitst uitgebreider voetbaltermen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte