Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atletico maakt er een kort tripje van'

8 december 2008 19:08

Volgens Studio Voetbal laat Atletico Madrid het duel tegen Olympique Marseille uit voorzorg een beetje lopen. De Spaanse ploeg zou ontheffing van de UEFA gehad hebben om pas op de dag van de wedstrijd aan te komen in Frankrijk. Ook zou Atletico diverse basisspelers thuislaten. De sfeer rondom het duel is enorm opgeklopt omdat de Franse fans vergelding willen voor een Franse fan die na het uitduel in Spanje in de cel terecht is gekomen en 3,5 jaar cel tegen zich heeft horen eisen.

Voor PSV is het duel van groot belang. PSV moet tegen Liverpool meer punten halen dan Olympique Marseille tegen Atletico om door te kunnen gaan naar de UEFA Cup.




Tags

atletico cel marseille tripje uefa frankrijk liverpool madrid ontheffing opgeklopt thuislaten vergelding voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte