Transparent
Inloggen
Sluiten

Simons: 'Spelers moeten nu verantwoordelijkheid nemen, eredivisie is nog niet klaar met ons'

11 december 2008 06:59 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad zegt Simons dat de spelers nu hun verantwoordelijkheid moeten nemen. "De eredivisie is nog niet klaar met ons. Vijfde, daar horen wij niet te staan. Waar ik dat op baseer? Op de laatste wedstrijden. Dat we nu een paar keer zijn teruggekomen van een achterstand. Als die veerkracht er niet is, dan heb je pas écht een probleem. Ik denk dat we als team de laatste weken aardig naar elkaar toe zijn gegroeid. En we kunnen ons vasthouden aan wedstrijden als tegen Heerenveen en FC Groningen."

Het tumult dat zo nu en dan ontstaat rond trainer Huub Stevens mag daarbij volgens Simons geen enkele rol spelen. Het gaat voor een groot deel langs hem heen. "Ik heb er deze week heus wel iets van mee gekregen. Ik vind dat juist de spelers nu hun verantwoordelijkheid moeten pakken. Als groep én individueel."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

simons eredivisie baseer groningen heerenveen stevens tumult veerkracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze tillman