Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Bouma houdt Kezman op de bank

8 april 2001 13:03

Verslaggever: RvW

Wilfred Bouma start vanmiddag op de bank, nadat vanmorgen was gebleken dat de middenvelder last heeft van een stijve nek. Gerets moest daardoor zijn elftal aardig door elkaar halen. Doordat de meer aanvallend ingestelde Ramzi Bouma moest vervangen, besloot Gerets Kezman te vervangen door de meer verdedigend ingestelde De Jong.

Gerets wilde aanvankelijk gewoon beginnen met het topscorersduo Kezman / Van Nistelrooy, ondanks dat het afgelopen week niet zo goed verlopen was met het duo. Zoals PSV Netwerk afgelopen week al kon optekenen heeft de Belgische coach van PSV een groot vertrouwen in het duo Kezman / Van Nistelrooy. Om niet te aanvallend te beginnen werd Kezman dus toch de dupe en moest hij op de bank beginnen.

Meer op




Tags

kezman bouma gerets nistelrooy jong optekenen ramzi stijve topscorersduo wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage