Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes: lang bij de Spurs blijven

21 december 2008 11:27

Verslaggever: RvN

In een interview liet doelman Gomes weten nog lang bij Tottenham Hotspur te willen blijven als het aan hem ligt. "Ik denk nog steeds groot en ik wil heel lang bij Tottenham blijven. Ik kwam hier om te spelen, maar het was erg moeilijk voor mij omdat iedereen zei dat ik slecht speelde en niet de keeper was voor de Spurs. Ik denk hier nog steeds wel aan, het was een moeilijk moment. Maar stap voor stap kom ik terug. Ik weet dat ik een goede keeper ben voor het topniveau. Het is moeilijk voor de tegenstander om tegen mij te scoren. Ik ben nu weer al het zelfvertrouwen en weet dat ik beter ben. Ik ben nog niet 100% fit, de volgende duels kunnen alleen nog maar beter gaan."

Meer op




Tags

gomes spurs tottenham topniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman