Transparent
Inloggen
Sluiten

Deelname toernooi in Mexico in gevaar door competitieplanning

24 december 2008 16:47 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat door de vroege start van de volgende competitie PSV mogelijk niet in kan gaan op de aanbieding van Chivas om deel te nemen aan een lucratief toernooi in Mexico voor de opening van het stadion van Chivas.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat PSV deze winter al naar Midden-Amerika zou reizen. Daarna volgde een nieuwe uitnodiging voor juni. "Maar als we eind juli aan het nieuwe seizoen moeten beginnen, dan hebben de spelers de eerste twee weken van juni nog vakantie", reageerde algemeen directeur Jan Reker in het Eindhovens Dagblad. "Het is ook niet logisch om de eerste voorbereidingsweken al meteen een zwaar toernooi in het buitenland te spelen, dus houden we het aanbod nog even in beraad. Misschien valt er alsnog een mouw aan te passen."

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

mexico chivas competitieplanning amerika beraad opening reker voorbereidingsweken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage