Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets maant Ferguson tot haast

9 april 2001 13:37 - ITN

Verslaggever: NvdL

De Engelse media kunnen maar geen genoeg krijgen van de eventuele transfer van Ruud van Nistelrooy naar Manchester United. Nu Sir Alex Ferguson zelf naar Ajax-PSV is komen kijken lijkt de interesse zeer serieus. Gerets zit in zijn maag met de situatie en maant Ferguson tot haast. Gerets reageert in de media op de interesse. "Ik hoop dat we deze situatie binnen veertien dagen kunnen oplossen, ik ben er niet zo happy mee. Mocht van Nistelrooy bij PSV blijven ben ik zo blij als een kind van twaalf, maar ik wil deze situatie zo snel mogelijk oplossen," aldus de Belg. "Ik heb respect voor Ferguson en ik heb vertrouwen dat hij me met deze situatie wil helpen," vult de Belg aan.

Meer op ITN




Tags

ferguson gerets haast maant nistelrooy kind maag sir

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage