PSV 2 blijft op een gelijkspel steken tegen Ajax 2

PSV 2 heeft vanavond op De Herdgang met 2-2 gelijkgespeeld tegen Ajax 2. PSV 2 verzuimde daarmee om in een zetel richting de titel te gaan. PSV 2 was in de eerste helft veel sterker en kwam dan ook terecht op een 2-0 voorsprong. Na een grove overtreding van doelman Didulica kreeg PSV 2 een penalty om de wedstrijd te openen. Gakhokidze had daarvoor een rebound nodig na de eerste redding van Didulica om te scoren. Becker scoorde vervolgens de tweede goal achter de falende Ajax keeper.

Na een 2-0 voorsprong in de eerste helft bracht Obodai de ploegen in de tweede helft weer op gelijke hoogte door doelpunten in de 65ste en 85ste minuut. Ajax 2 nam in de tweede helft het heft in handen en was duidelijk de betere ploeg.

Door het gelijke spel lijkt FC Utrecht de lachende derde te worden. De ploeg uit Utrecht versloeg vanavond Vitesse 2 met 2-1. Zij lijken nu de beste papieren te hebben in de titelstrijd.