Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman: "Ik blijf bij PSV"

10 april 2001 18:02 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: NvdL

Mateja Kezman is de geruchten rondom zijn persoon meer dan zat. Nadat hij gepasseerd was in het duel tegen Ajax roken de media onraad en probeerden de spits via allerlei insinuaties uit zijn tent te lokken. Vandaag kwam de Joegoslavisch international met een offici?le persverklaring.

"Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin bij de club en met mijn vriendin hier in Eindhoven. Iedereen denkt het recht te hebben om te schrijven, zonder dat bij mij te controleren, dat ik het niet meer naar mijn zin zou hebben en ruzie met de trainer zou hebben. Ook over problemen tussen spelers en mijzelf is niets waar. Van Erik Gerets heb ik heel veel geleerd en hij is daarnaast de beste trainer waar ik ooit mee gewerkt heb en de relatie tussen ons is dan ook uitstekend. Natuurlijk ben ik teleurgesteld als ik niet in de basis sta, of gewisseld wordt, maar dat heeft elke voetballer denk ik. Ik blijf in ieder geval nog zeker ??n jaar of langer bij PSV. Ik heb hier nog een contract voor vier jaar. PSV is de beste club voor mij en voor mijn ontwikkeling als persoon en voetballer."

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

kezman controleren gerets insinuaties joegoslavisch lokken mateja onraad persverklaring roken tent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte