Transparent
Inloggen
Sluiten

Zonneveld op PSV.nl: nog geen duidelijkheid

13 januari 2009 20:52 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Mike Zonneveld liet op PSV.nl weten nog geen duidelijk te hebben over zijn toekomst. Panathinaikos en PSV zijn er nog niet uit. "Ik heb daar meer kans om speelminuten te maken. Er zit een Nederlandse trainer die me graag wil hebben en het is een buitenlands avontuur bij een grote club. Het is afwachten, ik kan er niet veel over zeggen. Ik weet wel dat ik daar meer kans heb dan hier. Trainer Ten Cate heeft me op het oog voor drie mogelijke posities, hij wilde me eerder al eens naar NAC halen toen ik voor N.E.C. uitkwam. Ook hebben ze nog maar twee fitte linksbenige spelers in de groep. Maar duidelijkheid is er nu niet, geen flauw idee. Afwachten dus."

Meer op PSV.nl




Tags

zonneveld buitenlands cate nac panathinaikos uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte