Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Leegte: 'PSV valt steeds verder uit elkaar'

16 januari 2009 21:39 - Sportweek

Verslaggever: RvN

Tommie van der Leegte liet in het blad Sportweek weten dat PSV in zijn ogen steeds verder uit elkaar valt. Hij voelde zich bij zijn terugkeer absoluut niet op zijn gemak bij PSV. "En dat viel me rauw op mijn dak, want ik kom uit Eindhoven, mijn familie sponsort de club, ik ben opgeleid door PSV en heb er mijn debuut gemaakt. Het is altijd mijn club gebleven. Maar in die elf jaar dat ik weg was, is PSV drastisch veranderd."

"Er is nu een opstaan-trainen-en-weer-naar-huis-mentaliteit. Er blijft haast niemand hangen. Alleen de Nederlandse spelers. Ik heb niets tegen de buitenlandse spelers, stuk voor stuk aardige jongens, maar ze zijn meteen weg en spreken geen Nederlands. Ze werden daartoe ook nooit verplicht, doordat Hiddink en Koeman Spaans met ze spraken en perschef Salazar voor Vergoossen tolkte. Maar nu de Nederlandse kern steeds verder uitdunt en er ook geen trainer meer is die Spaans spreekt, valt de ploeg steeds verder uit elkaar."

"Doodzonde want het was altijd de kracht van PSV dat er een team stond. Oók buiten het veld. Nu zie je geen eenheid meer en het voetbal glijdt af. Ik zag PSV laatst thuis tegen Twente spelen en in de tweede helft hadden ze niets te vertellen! Dat was vroeger onbestaanbaar."

Meer op Sportweek




Tags

leegte blad dak eenheid gemak glijdt haast hiddink kern koeman perschef rauw salazar sponsort sportweek tolkte tommie twente uitdunt vergoossen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage