Transparent
Inloggen
Sluiten

Stevens: er wordt teveel op de man gespeeld

16 januari 2009 21:43

Verslaggever: RvN

Huub Stevens liet op Telegraaf.nl weten dat hij in de eerste seizoenshelft af en toe uit zijn rol viel omdat er teveel op de man wordt gespeeld. "Ik kan tegen kritiek. Maar zaken worden zo vaak opgeklopt, op de man gespeeld. Ja, dan reageer ik soms wat nijdig. Soms hoort het erbij, dat begrijp ik wel. Aan de andere kant: Mag het soms iets genuanceerder? In Duitsland ben ik dit niet zo gewend geweest. Natuurlijk, er was Bild, sensatie. Verder was het zakelijk."

Directeur Jan Reker zei een keer dat ook Stevens misschien af en toe een coach nodig had. "Een normale uitspraak. In elk bedrijf is het gewoon dat men elkaars coach is. Ook aan de top. Als ik met de directie praat, dan coachen we elkaar. Als een speler iets tegen mij zegt coacht hij mij bij wijze van spreken ook. Er is niets vreemds aan."

Meer op




Tags

stevens bild coacht duitsland genuanceerder nijdig opgeklopt reageer reker sensatie telegraaf vreemds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis