Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy schiet PSV naar finale Amstel Cup

11 april 2001 20:08

Verslaggever: RvW

PSV heeft de finale van de Amstel Cup bereikt. Vanavond werd Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion met 1-3 verslagen. In een matte wedstrijd was Ruud van Nistelrooy de grote man. Tegen zijn oude club scoorde hij het eerste en het derde doelpunt voor PSV. De Marokkaan Ramzi scoorde net als vorige week de andere goal voor PSV.

Donderdagavond speelt Vitesse in de andere halve finale tegen FC Twente. De winnaar van dat duel staat op 24 mei tegenover PSV in de Kuip in de finale om de Amstel Cup.

Eric Gerets begon met het spitsenduo Van Nistelrooy en Kezman in de basis. De Joegoslaaf speelde voornamelijk als schaduwspits achter Van Nistelrooy. Kezman werd in de slotfase vervangen door de weer herstelde Bruggink.

Zodra er meer bekend wordt over de kaartverkoop voor de wedstrijd zullen we daar uiteraard melding van maken.

Meer op




Tags

nistelrooy amstel kezman bruggink gerets heerenveen herstelde joegoslaaf kuip matte ramzi schaduwspits spitsenduo twente vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage