Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor of Hesselink lijkt contract bij Celtic te verlengen

18 januari 2009 12:18 - Sunday Mail

Verslaggever: RvN

Jan Vennegoor of Hesselink lijkt zijn komende zomer bij Celtic aflopende contract met minimaal een jaar te gaan verlengen, afgaande op de uitlatingen in de Sunday Mail. De naam van Vennegoor werd eerder genoemd als een van de oud-spelers die mogelijk wil terugkeren bij PSV. Vennegoor of Hesselink heeft in zijn contract een optie tot contractverlenging voor een seizoen, waar beide partijen akkoord mee zouden moeten gaan om de optie te lichten. "Celtic is een fantastische club en we zullen samen moeten gaan zitten. Als we eruit komen blijf ik nog een jaar. Als je het naar je zin hebt, is er geen reden om na te denken over een vertrek. Misschien wil ik nog wel eens in Nederland gaan spelen, maar nu heb ik het hier nog erg naar mijn zijn." In een reactie was Gordon Strachan zeer positief over de spits, die geliefd is bij iedereen bij Celtic.

Meer op Sunday Mail




Tags

celtic vennegoor hesselink geliefd gordon nederland strachan sunday

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte