Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint al niet in eerste van 17 finales

18 januari 2009 14:25

PSV is de tweede seizoenshelft teleurstellend begonnen. De ploeg kwam uit bij Roda JC niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In de winterstop werd aangegeven dat PSV in de tweede helft zeventien finales zou spelen om nog in aanmerking te komen voor de bovenste plaatsen. Al in de eerste finale ging het mis en lijken de bovenste plaatsen uit het zicht verdwenen.

PSV had de wedstrijd volledig onder controle in de eerste helft. De ploeg gaf niets weg en creëerde een aantal kansen. Die waren echter niet besteed aan Danko Lazovic. De spits ontbrak het aan scherpte. het leek desondanks wachten op de voorsprong.

Na rust speelde Roda JC veel aanvallender en kreeg het ook kansen. PSV kreeg daardoor wel meer ruimte om te spelen waardoor het spel op en neer ging. In de 60ste minuut had PSV het geluk dat Wegereef een discutabele penalty gaf. Uit beelden zou later blijken dat Kah de bal op zijn hoofd kreeg en niet op zijn handen. Simons benutte de penalty met wat geluk door de benen van de keeper. De bal caramboleerde net over de achterlijn. Nog geen twintig seconden later kwam Cassio Ramos te laat uit en kon Willem Janssen over hem heen koppen voor de 1-1. In het vervolg kon PSV dat niet meer rechtzetten.




Tags

roda achterlijn besteed caramboleerde cassio creeerde danko discutabele janssen kah lazovic ramos scherpte seconden simons wegereef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage