Transparent
Inloggen
Sluiten

Stevens: vaak persoonlijke gesprekken met spelers

21 januari 2009 22:36

Verslaggever: RvN

Huub Stevens laat in een uitgebreid interview met Voetbal International weten vaak persoonlijke gesprekken te voeren met spelers. In de zomer volgde hij daartoe al een cursus Spaans. 'En als ik lange gesprekken wil voeren, roep ik de hulp in van Pedro Salazar of Carlos Lopez. Zij kunnen bevestigen hoe vaak ik persoonlijke gesprekken voer met al die jongens, in tegenstelling tot wat in de kranten geschreven is. Ik weet dat Zuid-Amerikanen behoefte hebben aan warmte. Die wil ik ze ook van harte geven. Maar als ze niet willen ontvangen, dan houdt het op. Salcido liet al meteen weten geen behoefte te hebben aan een uitleg over zijn sportieve prestaties.' Volgens Stevens heeft Salcido vanaf dag 1 tegen hem aangegeven weg te willen en gebruikte hij de media om een breuk te forceren.

Meer op




Tags

stevens salcido carlos cursus lopez pedro salazar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage