Transparent
Inloggen
Sluiten

Nooit haalde een club een achterstand van 10 of meer punten in

24 januari 2009 11:06 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

De historische statistieken geven PSV ook nog maar weinig houvast dat terugkeren in de strijd om het kampioenschap nog mogelijk is. Het Algemeen Dagblad zocht uit dat er sinds de invoering van het betaalde voetbal geen club er in slaagde om een achterstand van meer dan negen punten nog in te halen in de tweede seizoenshelft. PSV staat er nu 13 achter op AZ en tien op Ajax.

Stevens: "De situatie is pas hopeloos als we theoretisch geen kans meer hebben. En zo ver is het nog lang niet." Toch ziet hij zelf ook in dat het bijna onhaalbaar is. "Vóór de wedstrijd tegen Roda JC was het al een moeilijk verhaal. Na het onnodig inleveren van twee kostbare punten, plus de winst van de concurrentie, is het nog moeilijker geworden. Te meer omdat we twee clubs moeten inhalen. Eén ploeg kan plotseling instorten, maar twee…..dat gebeurt niet zo vaak."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

houvast inhalen kostbare roda slaagde stevens theoretisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage