Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen: wennen aan systeem, schwalbes toch normaal?

25 januari 2009 11:54 - FCUpdate.nl

Verslaggever: RvN

Ola Toivonen was achteraf best tevreden over zijn debuut voor PSV. "Het was heel erg wennen, maar het ging best oké", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "Het was voor mij ook wel verrassend dat ik in de basis stond, zeker omdat ik pas twee weken bij de club ben. Toen ik na zeventig minuten gewisseld werd, was de pijp dan ook aardig leeg."

"In Zweden speelde ik altijd in een systeem met twee spitsen, nu stond ik in mijn eentje in de punt van de aanval. Dat was raar, want ik stond nu de hele tijd tegenover twee centrale verdedigers en een verdedigende middenvelder. Eigenlijk was het dus de hele tijd drie tegen één. Maar goed, dat zijn dingen waar ik even aan moet wennen, om telkens twee man in je rug te hebben."

Toivonen kreeg geel voor een schwalbe. dat vond hij zelf weinig bijzonders. "Ach, zoiets is toch normaal. Dat doet elke spits."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

toivonen schwalbes bijzonders fcupdate ola pijp schwalbe zeventig zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte