Transparent
Inloggen
Sluiten

'Stevens dacht in november aan opstappen'

26 januari 2009 18:53

Verslaggever: RvN

In een uitgebreid artikel in het NRC Handelsblad over de positie van Huub Stevens wordt gemeld dat Huub Stevens in november even aan opstappen heeft gedacht. Hij zou na de verloren uitwedstrijd tegen NEC naar Jan Reker zijn stapt met de mededeling dat hij het moeilijk heeft als trainer van PSV en aan stoppen denkt. De algemeen directeur zou hem toen gerustgesteld hebben. "'Trek het je niet te zwaar aan, dit hoort bij voetbal. We hebben gewoon een wisselvallig seizoen en in de groep zitten minder persoonlijkheden', zei ik toen tegen hem", stelt Reker vrijdag in de directiekamer van PSV. "Na die wedstrijd tegen NEC zijn de trainers en de spelers bij elkaar gaan zitten. Met zijn allen hebben ze geconcludeerd dat er aanpassingen nodig waren. Sindsdien is er meer duidelijkheid."

De opleving kwam er in de volgende tien duels echter niet. PSV wist er slechts drie te winnen. "De resultaten blijven nog uit”, stelt Reker in de aanloop naar PSV-NAC. "Als ik het eerste half jaar bezie dan kan ik voor mezelf alleen maar concluderen dat Huub Stevens een fantastische coach voor PSV kan zijn."

Meer: lees het hele achtergrondartikel in NRC Handelsblad

Meer op




Tags

stevens reker handelsblad nrc achtergrondartikel bezie directiekamer gerustgesteld nac opleving wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte