Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Van Raaij schuift Hiddink naar voren

28 januari 2009 19:26 - DePers.nl

Verslaggever: RvN

Harry van Raaij ziet in Guus Hiddink de ideale man om Huub Stevens op te volgen als trainer van PSV, zo liet hij weten tegenover Omroep Brabant. Dat melden althans diverse media als De Pers en De Telegraaf. "Hij is de meest ideale man om op dit moment in te stappen. Hiddink kent de spelers, hij kent de Herdgang en hij kent de club. Ik hoop dat ze zich er niet te groot voor voelen," zo doelde Van Raaij waarschijnlijk op de Raad van Commissarissen.

In een interview met de NOS meldt Van Raaij echter dat hij Hiddink in ieder geval naar voren schuift als adviseur. Over een rol als coach wil hij niet praten, al lijkt tussen de regels door dat hij dat wel zou willen.



Van Raaij noemde het vertrek van Stevens 'jammer'. "Hij is een echte PSV'er. Achteraf moet je concluderen dat hij er op het verkeerde moment is ingesprongen."

Meer op DePers.nl




Tags

raaij hiddink stevens herdgang ingesprongen nos telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage