Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges: spelers moeten nu kleur bekennen

29 januari 2009 19:08 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Dwight Lodeweges neemt tijdelijk de technische leiding van PSV op zich. "Ik weet niet hoe lang dit gaat duren. Maar echt blij met deze ontwikkeling ben ik niet. Er zijn alleen maar verliezers."

Lodeweges is niet van plan om veel bij PSV te veranderen. "Want het zou raar zijn als de assistent van een vertrokken trainer plotseling alles anders gaat doen. Ik heb Stevens woensdag ook drie keer gebeld. Ik hem hem gevraagd of ik dit wel moest doen. Hij vond van wel. Hij vertelde dat PSV verder moest. Daarom heb ik deze tijdelijke functie aanvaard."

Lodeweges benadrukt dat iedereen bij PSV schuld heeft aan het vertrek van Stevens. "Huub kwam uit Eindhoven en hij hield van deze club. Toch zijn we er met z’n allen niet in geslaagd om hem bij deze vereniging te houden. Dat is de schuld van de leiding van de club, de assistent-trainers maar ook de spelers. De spelers moeten nu ook kleur bekennen. Zondag tegen De Graafschap krijgen ze daar al de gelegenheid voor."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

lodeweges stevens aanvaard dwight graafschap verliezers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte