Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: mooie stap

3 februari 2009 23:20

Verslaggever: RvN

Cocu sprak in het Algemeen Dagblad over zijn nieuwe rol als assistent als een mooie stap. "Ik kan de club helpen en tevens leer ik hier weer van. Werken bij de jeugd heb ik opgegeven. Het was voor mij of dit of dat. Nee, een speciale rol heb ik niet gekregen. Ik ben assistent van Dwight en samen met Jan ondersteun ik de hoofdtrainer. Met elkaar gaan we er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken."

Cocu heeft als extra voordeel dat hij Spaans spreekt en daarmee tijdens de trainingen de Spaanstaligen het nodige kan uitleggen. "Zij weten hoe ik in elkaar zit en ik ken hen. Ik heb het gevoel dat iedereen het prettig vindt dat ik erbij ben gekomen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

cocu dwight ondersteun opgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn bommel boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech engeland eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost sangare schouten shevchenko teze til tillman