Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel reageert op discussie in PSV Forums

18 april 2001 16:44 - PSV Forums

Verslaggever: NvdL

Mark van Bommel heeft vandaag in een gesprek met een aantal supporters de geruchten over een eventueel vertrek willen ontkrachten. Volgens van Bommel denken veel supporters dat het aan hem ligt dat hij de contracten niet verlengt, dit is volgens hem echter niet het geval.

Reeds enkele weken geleden brachten we het nieuws dat van Bommel aan PSV Fans United had laten weten graag door te willen met PSV. Vandaag bevestigde hij dat nogmaals in een persoonlijk gesprek met een lid van PSV Netwerk. Van Bommel gaf in het gesprek te kennen regelmatig langs te komen op het PSV Netwerk Bulletin Board en zich te storen aan de verwijten die menig supporter hem daar maakt.

Meer op PSV Forums




Tags

bommel bulletin menig ontkrachten storen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci