Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges: nog niet naar ranglijst kijken

5 februari 2009 07:42

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad liet Dwight Lodeweges weten dat PSV niet naar de ranglijst moet kijken, maar eerst zelf in een goed ritme moet komen. "We kijken niet naar Ajax, maar naar ons zelf. Het puntenverlies van Ajax de laatste weken vormt voor ons echt geen extra doping. Laten we er eerst maar eens voor zorgen dat we de lijn die we hebben ingezet tegen De Graafschap, nu tegen ADO Den Haag en zondag tegen Volendam een vervolg kunnen geven."

"Er tekent zich wel een heel interessant proces af. Hoe ga je als club om met tegenslagen? Zoals wij die hebben gehad en Ajax die nu heeft. Ik denk dat de club die daar het beste mee omgaat, op tijd het tij kan keren, uiteindelijk bovendrijft."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

lodeweges ado bovendrijft doping dwight graafschap puntenverlies volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman