Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt weer eens uit: 6-0

5 februari 2009 21:53

PSV heeft weer eens ouderwets uitgehaald in eigen huis. tegen een matig ADO Den Haag was PSV heer en meester en liep het uiteindelijk zonder overdreven veel inspanning uit naar een 6-0 zege. Dzsudzsak was de grote man met drie goals, Amrabat scoorde er twee, Toivonen maakte de andere goal.

Het duurde een half uur voordat PSV op voorsprong kwam. Het was het eerste doelpunt van Dzudzsak. Vlak voor rust tikte Toivonen een voorzet van rechts bij de eerste paal diagonaal richting de tweede paal binnen. na rust zorgde Dzsudzsak voor de 3-0 en 4-0. Eerst sneed hij naar binnen en scoorde met rechts, vervolgens schoot hij een vrije trap van rechts naast het strafschopgebied verrassend binnen. Amrabat zorgde vervolgens met twee goals, waarvan een met een prachtig hakje voor de 5-0 en 6-0.

Beleef het duel nogmaals via het live tekstverslag op PSV Netwerk door Bas1979 nogmaals via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

amrabat dzsudzsak toivonen ado beleef diagonaal dzudzsak hakje heer ouderwets sneed tekstverslag tikte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage