Transparent
Inloggen
Sluiten

Zhou Haibin over transfer naar PSV

6 februari 2009 20:04 - Shanghai Daily

Verslaggever: RvN

In Chinese media reageerde Zhou Haibin voor het eerst op zijn transfer naar PSV, waarover in China veel te doen is. Hij is een soort Chinese Bosman, doordat hij aan het einde van zijn contract een transfer forceerde. "Mijn nieuwe club heeft mijn transfer geregeld volgens alle internationaal geldende regels. Ik ben Shandong Luneng dankbaar voor het vormen van mijn carriere en de tien jaar die ik bij hen heb doorgebracht (waarvan vijf jaar bij het eerste, red)."

"Ik voel me erg verbonden met Shandong. Daarom heb ik een aanbod van PSV in augustus afgewezen toen ze Shandong benaderden. Maar nu is mijn contract afgelopen en voel ik dat het tijd is om verder te gaan en een betere toekomst voor mezelf te regelen."

De zaakwaarnemer liet weten dat de gesprekken met Shandong en de Chinese bond voorspoedig zijn verlopen. PSV zou ondanks de transfervrije status wel een 'compensatie' hebben geboden.

"Ik geef een deel van mijn rechten op voor Shandong om de transfer rond te maken. En als ik terugkeer naar China zal Shandong mijn eerste keus zijn."

Meer op Shanghai Daily




Tags

shandong haibin zhou china benaderden bosman doorgebracht forceerde geldende luneng

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte