Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt gelijk tegen AZ: 2-2

14 februari 2009 21:35

PSV heeft in het Philips Stadion met 2-2 gelijkgespeeld tegen AZ. Koevermans scoorde beide doelpunten voor de Eindhovenaren. Bij rust stond het nog 0-2 voor de ploeg uit Alkmaar.

AZ speelde niet groots, maar kwam wel heel effectief via twee kansen op de 0-2. Eerst was het Swerts die na slecht verdedigend optreden van Salcido kon binnenkoppen. Vervolgens hield Brechet licht vast, waarna AZ een penalty kreeg. Isaksson kreeg de penalty van De Zeeuw vol in zijn gezicht. Martens was er vervolgens sneller bij dan de PSV'ers om de 0-2 te maken vanuit de rebound.

PSV had meer balbezit, maar kon dat niet omzetten in een betere ruststand. Na rust ging PSV op zoek naar de aansluitingstreffer. Die viel al snel toen Koevermans volledig gedekt toch kon inkoppen bij de eerste paal. Naarmate de tweede helft vorderde verloor PSV even de druk op de goal van AZ. In de slotfase kreeg de ploeg die weer terug en kreeg PSV alsnog de verdiende 2-2. Het was weer Koevermans die met een verdediger voor zich toch de 2-2 kon binnenschieten. In de slotminuten probeerde PSV het nog wel om de winnende te maken, maar dat bleek uiteindelijk iets teveel gevraagd.




Tags

koevermans alkmaar binnenkoppen binnenschieten brechet effectief gedekt inkoppen isaksson martens naarmate omzetten rebound salcido slotminuten swerts vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte