Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans: spreekkoren niet goed te praten

15 februari 2009 10:34

Verslaggever: RvN

Danny Koevermans nam het na het afloop van het duel tegen AZ op voor scheidsrechter Kuipers. "Ik snap dat fans emotioneel reageren, maar zulke spreekkoren zijn niet goed te praten. Ik vond eigenlijk dat de stadionspeaker het nog lang liet doorgaan, voordat hij de supporters vroeg om te stoppen met de spreekkoren," zo liet hij weten tegenover FCUpdate.nl.

Volgens Koevermans hadden de fans bovendien geen reden om boos te zijn. "Die penalty voor AZ was gewoon terecht. En die handsbal van Stijn Schaars...tsja. Ik vind zelf dat er een verschil zit tussen bewust en onbewust hands. Hier kon hij niets aan doen, dus ik vond het geen strafschop."

Meer op




Discussieer mee op de forums


Tags

koevermans spreekkoren danny emotioneel fcupdate hands handsbal kuipers onbewust stadionspeaker stijn tsja

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte