Transparent
Inloggen
Sluiten

Kwakwa maakt direct indruk in Denemarken

19 april 2001 20:56

Verslaggever: RvW

Het Ghanese talent Daniel Kwakwa van PSV heeft bij zijn debuut in Denemarken direct indruk gemaakt bij Silkeborg. Op het paastoernooi van afgelopen weekend was hij 3 maal trefzeker voor de jeugdploeg (tot 19 jaar) van Silkeborg. In het eerste duel van het jeugdelftal van Silkeborg vial hij in bij de met 7-2 gewonnen wedstrijd. Het tweede duel stond hij in de basis en zette hij een goal op zijn naam in de met 2-3 verloren wedstrijd. Vervolgens sloot Silkeborg het toernooi af met een 4-2 winstpartij. Kwakwa wist er in die wedstrijd twee binnen te schieten.

De andere Ghanese huurling van PSV bij Silkeborg Gowdin Attram heeft bij de start van de Deense competitie nog weinig indruk kunnen maken. In het eerste elftal stond hij ondanks een doelpuntrijke voorbereiding tot twee keer toe niet in de basis, maar mocht hij pas in de slotfase invallen.

Meer op




Tags

silkeborg kwakwa denemarken attram doelpuntrijke gowdin jeugdelftal jeugdploeg paastoernooi trefzeker vial winstpartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage