Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazovic schiet PSV in blessuretijd naar zege

21 februari 2009 23:03

Na een matige maar spannende wedstrijd won PSV uiteindelijk van FC Groningen. Het enige en beslissende doelpunt viel pas in blessuretijd. Het was invaller Nijland die de bal panklaar legde voor een andere invaller Lazovic. Die hoefde de bal voor een open doel slechts in te koppen.

PSV controleerde de wedstrijd in de eerste helft. De ploeg creëerde echter te weinig om op voorsprong te kunnen komen. Met iets meer precisie had het veel gevaarlijker kunnen zijn. Achterin gaf het nauwelijks iets weg. daardoor was de 0-0 ruststand geen verrassende.

Na rust startte FC Groningen agressief en zette het PSV onder druk. Het duurde een minuut of tien, vijftien, alvorens PSV onder de druk uitkwam en de controle over het duel herpakte. FC Groningen bleef gevaarlijk, maar Isaksson stond zijn mannetje op het doel. Voorin was PSV zelf ook een paar keer dichtbij het openingsdoelpunt. Doordat FC Groningen en PSV beiden op zoek gingen naar de winnende treffer, ontstond er ruimte. Lodeweges wisselde zijn vanavond zwakke aanval volledig. Met Nijland, Lazovic en Bakkal voor Dzsudzsak, Koevermans en Amrabat viel het doelpunt uiteindelijk in blessuretijd. Nijland legde de bal uitstekend klaar voor Lazovic, die hem er alleen maar in hoefde te lopen.




Tags

lazovic groningen nijland amrabat bakkal controleerde creeerde dzsudzsak herpakte isaksson koevermans lodeweges openingsdoelpunt panklaar precisie uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte