Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges: gezakt voor examen

15 maart 2009 17:06

Dwight Lodeweges moest na afloop voor de camera toegeven dat zijn ploeg gezakt is voor het examen dat was opgesteld. "We zijn gezakt. Vijf punten uit vijf duels is gewoon te weinig. We moeten bij de beste vier eindigen en dat hebben we nu niet meer in eigen hand."

"We waren afwachtend in plaats van dwingend. Dat heeft me het meest pijn gedaan. De tegentreffers in blessuretijd van de twee vorige wedstrijden zijn kennelijk heel hard aangekomen in de groep. Maar dit had ik niet zien aankomen. We hebben in de tweede helft een fase goed gespeeld en drie riante kansen gehad. We hadden de wedstrijd moeten afmaken. Dan krijgen we uit een hoekschop een doelpunt tegen. Ongelooflijk."




Tags

examen lodeweges aangekomen afwachtend dwight riante

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis