Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse: nog geen aanbieding van PSV en van Red Bull

20 maart 2009 08:18

Verslaggever: RvN

In een interview met De Telegraaf laat Co Adriaanse weten nog geen officieel signaal uit Brabant te hebben gekregen dat PSV hem wil. Het stoort hem niet. "Ik zit hier prima op mijn plaats. Deze club heeft mogelijkheden, ik zit in een prachtig land en heb een goede selectie waarmee ik kampioen kan worden. Ik voel geen drang om me nog eens in Nederland te bewijzen, dat heb ik allang gedaan, maar PSV is natuurlijk wel een aantrekkelijke club. Het is een eer om met zulke clubs in verband te worden gebracht. Ik ken de club alleen van de bezoekjes uit het verleden, maar heb bij de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal zeer prettig samengewerkt met Jan Reker. Een keiharde werker, die altijd vol met verrassende plannen zit."

Ondanks dat de technisch directeur in de media aangaf dat Co Adriaanse voor Pasen een beslissing moet nemen, zegt de coach van het bestuur nog steeds geen aanbieding heeft ontvangen om zijn contract te verlengen. "Ik vind dat opmerkelijk. Ze moeten niet al te lang meer wachten, maar ik ben een correcte werknemer en wil Red Bull een kans geven."

Lees het gehele interview: De Telegraaf

Meer op




Tags

adriaanse telegraaf aantrekkelijke belangenvereniging bestuur bezoekjes drang eer nederland opmerkelijk pasen reker samengewerkt werker werknemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage