Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV heeft alleen met Arsenal gepraat'

15 februari 2000 19:52

Verslaggever: RvW

PSV zou tot nu toe alleen gepraat hebben met Arsenal over een mogelijke overgang van Van Nistelrooy naar Engeland. Dit liet een woordvoerder bij PSV vanmiddag weten.

PSV wil geen prijskaartje op de rug van Van Nistelrooy plakken omdat de club Van nistelrooy niet graag wil laten gaan. PSV heeft Arsenal gevraagd zelf een aanbieding te doen op de spits.

Arsenal was zowel aanwezig bij PSV - Ajax als PSV - Feyenoord. na afloop van de laatste wedstrijd liet hij weten dat Arsenal niet geinteresseerd is in Van Nistelrooy, omdat hij hem enigszins vond tegenvallen.

In hoeverre dat een rookgordijn was of dat die reactie kwam nadat Wenger een gesprek met PSV had is onbekend. Het versterkt echter wel de geruchten in de Britse media over een mogelijke ruil waarin ook Bergkamp zou zijn begrepen, waarvan wij eerder melding maakten.

Meer op




Tags

arsenal nistelrooy bergkamp engeland feyenoord plakken prijskaartje rookgordijn ruil wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage