Transparent
Inloggen
Sluiten

Simons: met PSV al gesproken over rol na carriere

22 maart 2009 18:54 - Sporza.be

Verslaggever: RvN

Timmy Simons heeft in de Gazet van Antwerpen laten weten inmiddels met PSV gesproken te hebben over een rol bij PSV na zijn carrière als voetballer. "Mijn contract loopt hier nog twee jaar plus een optie voor één seizoen. "Ik ben dan 35,5 jaar, een mooie leeftijd om te stoppen. Met PSV heb ik al gepraat over een functie na mijn actieve loopbaan, bij het eerste elftal, beloften of jeugd."

Simons praat voor het eerst over het trainerschap. "Vroeger zag ik me er niet aan beginnen, maar nu wel. Dat komt wellicht door mijn leeftijd. Assistent zegt me wel iets, maar misschien probeer ik het ook eens als hoofdcoach. Misschien zal ik het snel beu zijn, dan open ik een taverne", zegt Simons met een knipoog.

Meer op Sporza.be




Tags

simons antwerpen beu gazet knipoog taverne timmy trainerschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage