Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Interview Van Raaij bij Het Gesprek

23 maart 2009 23:20

Verslaggever: RvN

Harry van Raaij was afgelopen weekend te gast in een discussieprogramma bij Het Gesprek met Barend & Barend. De oud-voorzitter gaat daarin onder andere in op de situatie bij PSV. Van Raaij geeft daarbij af op het gebrek aan topmensen in de diverse geledingen in de club van zowel de raad van Commissarissen als de directie. Hij vindt Reker gezien zijn achtergrond geen goede keuze voor de positie van algemeen directeur en Van Kraaij niet de juiste persoon voor een positie waarin je een internationaal netwerk moet hebben.

Van Raaij laat weten dat het hem veel pijn doet dat de club hem nooit meer om advies vraagt. Volgens hem is de ijdelheid zo groot dat ook niet ingegaan is op het aanbod van Hiddink om te adviseren.

Van Raaij geeft overigens aan dat PSV Adriaanse nooit zou moeten halen, omdat de club dan aan eigen respect en eigenwaarde zou verliezen. Volgens Van Raaij zou Adriaanse absoluut niet passen bij de cultuur van PSV.

Bekijk het gehele programma:

Meer op




Tags

raaij adriaanse barend discussieprogramma eigenwaarde hiddink ijdelheid kraaij reker topmensen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte