Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties omtrent overgang van Nistelrooy

23 april 2001 17:08

Verslaggever: NvdL

Ruud van Nistelrooy heeft verheugd gereageerd op zijn transfer naar Manchester United.

"Ik ben vreselijk blij met Machester, ondanks wat er het afgelopen jaar is gebeurd zijn mijn gevoelens voor de club niet veranderd. Het was altijd een droom van me om op Old Trafford te spelen en dat komt nu uit. Het feit dat ze me het afgelopen jaar zo druk hebben gevolgd zegt wat over de club. Dat geeft mij een goed gevoel. Daarnaast ben ik natuurlijk ook PSV en haar supporters heel erg dankbaar voor de steun en kans welke me ze hebben gegeven, zeker het afgelopen jaar. Ik zal altijd op mijn periode bij PSV terugkijken als een fantastische tijd en zal PSV ook zeker blijven volgen als ik daar ben", aldus de nieuwe spits van Manchester United.

Ook Manchester United reageerde opgewekt in de media. "Spitsen zijn altijd duur, maar als je een topper van 24 kunt krijgen is die positie voor meedere jaren ingevuld, aldus Ferguson.
Ook directievoorzitter Peter Keynon reageert samen met de trainer. "Wij zij beide onzettend blij. Het is goed voor onze supporters en we volgen Ruud al een geruime tijd. We zijn heen erg blij dat het na zijn blessure zo goed is gegaan en dat we hem volgend seizoen aan onze selectie toe kunnen voegen."




Tags

nistelrooy directievoorzitter ferguson keynon machester meedere old onzettend opgewekt topper trafford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte