Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op zoek naar vervanger voor van Nistelrooy

23 april 2001 18:11

Verslaggever: NvdL

PSV zal de komende periode hoogstwaarschijnlijk op zoek gaan naar een vervanger van van Nistelrooy. De afgelopen weken werd reeds druk gespeculeerd over een mogelijke vervanger van van Nistelrooy, ook PSV zelf liet weten zeer waarschijnlijk een nieuwe spits aan te trekken, echter voordat de onderhandelingen geopend konden worden moest er duidelijkheid zijn omtrent van Nistelrooy.

Nu de overgang van de Veldhovenaar defintief is kan PSV op zoek naar een volwaardige vervanger. De afgelopen weken circuleerde enkele namen van spitsen. PSV volgde bijvoorbeeld Ali Elkhattabi uitdrukkelijk. De nummer twee van de Nederlandse topscorerslijst tekende echter afgelopen week voor vijf jaar bij AZ. Ook Nuno Gomez van Fiorentina werd veelvuldig in de wandelgangen genoemd. De vraag is echter of deze spits, die in de serie A niet wekelijks speelt, wel betaalbaar is en of de spits uberhaupt wel in de Nederlandse competitie wil spelen.

Belangrijkste kandidaat is vooralsnog Jan Vennegoor of Hesselink. Reeds vorig jaar wilde PSV de spits overnemen, maar de speler van FC Twente besloot nog een jaartje in Twente te blijven. Ook dit jaar stak PSV de interesse in de spits niet onder stoelen of banken. Ook ajax informeerde overigens naar de diensten van Vennegoor. De spits zelf gaf overigens te kennen gecharmeerd te zijn van PSV, de Eindhovenaren lijken in ieder geval, zeker met het huidige jonge team, de beste kaarten te hebben om hem bij FC Twente los te weken.

Meer op




Tags

nistelrooy twente vennegoor ali circuleerde defintief elkhattabi fiorentina gomez hesselink hoogstwaarschijnlijk informeerde nuno topscorerslijst uitdrukkelijk veldhovenaar volwaardige wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.