Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente niet zwaar bestraft voor 'veldaffaire'

30 maart 2009 16:54

Verslaggever: JV

FC Twente hoeft niet te vrezen voor een zware straf voor de 'veldaffaire' tijdens FC Twente-PSV (1-1). De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft de nummer twee van de eredivisie een schikkingsvoorstel gedaan van 7500 euro boete. Op 7 maart konden de Tukkers niet beschikken over een bespeelbaar veld voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Na overleg met onder meer de KNVB en de leverancier van het speelveld werd de wedstrijd een dag uitgesteld.

De verschuiving van het duel leidde tot woedende reacties bij zowel Jan Reker als Louis van Gaal. De PSV-directeur protesteerde schriftelijk bij de KNVB tegen het uitstel en eiste passende maatregelen tegen FC Twente.

Meer op
Tags

twente knvb veldaffaire aanklager bespeelbaar eiste eredivisie gaal leverancier protesteerde reker schikkingsvoorstel schriftelijk uitstel verschuiving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi