Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges vertrekt definitief, geeft advies voor volgend seizoen

3 april 2009 21:09

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad wordt bevestigd dat Dwight Lodeweges definitief vertrekt komende zomer. Met hem vertrekt de gehele technische staf, omdat Wouters naar FC Utrecht gaat en Cocu zich gaat toeleggen op Oranje. Lodeweges verwacht niet dat dat nog problemen geeft in de selectie. "Het is onze taak de ploeg scherp te houden. De groep heeft volwassen gereageerd op het vertrek van Stevens. Ik acht het heel onwaarschijnlijk dat de zaak nu plotseling ineenstort."

De technische staf heeft inmiddels al een advies gegeven voor volgend seizoen. "Met Wouters en Cocu hebben we de hele selectie doorgenomen, inclusief de spelers die zijn verhuurd. Zonder verder op details in te gaan, hebben we vastgesteld wat PSV nodig heeft en op welke posities. Onze visie heb ik overgebracht aan de directie. Die kan daar wat mee doen, of niet."

Meer op




Tags

lodeweges cocu wouters dwight ineenstort onwaarschijnlijk oranje overgebracht stevens toeleggen utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage