PSV wint met 0-2 bij Sparta

4 april 2009 22:36

PSV heeft een regelmatige 0-2 zege behaald op Sparta. Het was de vijftigste Sparta-PSV in Eredivisieverband. Dzsudzsak en Toivonen beslisten het duel vlak voor rust.

Op Spangen ontspon zich een weinig imponerend duel. PSV besliste de wedstrijd aan het einde van de eerste helft in slechts drie minuten tijd. In de 41ste minuut was het Balasz Dzsudzsak die raak trof. Isaksson voorkwam de gelijkmaker met een reflex op een inzet van Poepon. Direct daaropvolgend werd Toivonen diep gestuurd. Hij rondde bekwaam af. In de tweede helft raakte PSV nog paal en lat via respectievelijk Afellay en Amrabat, daar waar Poepon namens Sparta ook eenmaal op de lat kopte.

Beleef het duel nogmaals via het liveverslag van Bas1979 via de link hieronder naar het scorebord.