Transparent
Inloggen
Sluiten

Naast Manchester United ook Liverpool geruchten voor Hofland

24 april 2001 21:35

Verslaggever: RvW

Na de verhalen over Manchester United (de club meldde de geruchten zelfs op haar eigen website) zou ook Liverpool interesse hebben in Kevin Hofland. Volgens verschillende bronnen zou Liverpool in de markt zijn voor de Limburgse verdediger. PSV ontkende inmiddels in onderhandeling te zijn over de verdediger.

De kans dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt lijkt overigens zeer klein. Hofland liet in een eerder stadium al weten zeker nog een seizoen bij PSV te blijven. De carriere van de verdediger verloopt enorm snel. Na een relatief korte periode bij Fortuna Sittard speelt hij een jaar later als leider vand e verdediging van PSV, lijkt hij zich heel snel een basisplaats bij Oranje te verwerven en heeft hij de interesse gewekt van verschillende Europese topclubs. Zijn transferbedrag wordt nu al geschat op hetzelfde bedrag dat PSV ooit voor Jaap Stam ontving.

Meer op




Tags

hofland liverpool fortuna oranje stam transferbedrag vand verloopt verwerven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte