PSV wint met 2-0 van FC Utrecht

11 april 2009 21:39

In het Philips Stadion heeft PSV zaterdagavond met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. Salcido en Simons waren de doelpuntenmakers voor PSV.

De Eindhovenaren hadden niets te vrezen van het onmachtige FC Utrecht. PSV kreeg genoeg kansen en gaf achterin niets weg. De keeper van FC Utrecht hield de ploeg echter lang in de race. Het was uiteindelijk op slag van rust dat Salcido uit een scrimmage kon scoren. Eerder had hij al de lat geraakt.

Na rust besliste aanvoerder Simons de wedstrijd vanaf de strafschopstip. De doelman van FC Utrecht haalde Toivonen neer. Simons aarzelde niet en schoot vanaf de penalty binnen. Daarmee was het duel eigenlijk direct gespeeld.